Здравей и добре дошъл в Chillhouse Bakyovo!

Тук сме на село и въпреки че къщата не е типичната селска къща, се борим с житейските селски проблеми като спиране на вода и ток. За щастие това не се случва всеки ден. Когато се случи, обаче, се учим със смирение да приемаме животът такъв, какъвто е, да се радваме на малките неща и да оценяваме комфорта и екстрите, които в града сме свикнали да приемаме за даденост.

Нашата къща обича котките. Тук господстват 2 мадами: тигрова и бяла без име и един черен господин, който отговаря на името Прилеп. Нашите котки се разхождат свободно навън и вътре в къщата и поздравяват с мъркане. 

Точна локация : с. Бакьово, Искърското дефиле

Нашето местенце е идеално за групи по йога или всякакъв вид практики, за всеки, който се усеща на ръба на Burnout или в период на стрес и напрежение. За хората с натоварващи професии и градски начин на живот, които искат да прекарат качествено време в природата, на чист въздух, да се върнат обратно към практиката си по йога и медитация или да започнат такава, и които търсят да се запознаят с други сходно мислещи хора. 

Ако търсиш място за честване на рожденни дни, именни дни, абитуриентски бал или каквото и да е друго събиране включващо прекомерна консумация на алкохолни напитки и шумна музика, не сме мястото 🙂 На този етап мястото ни не е обезопасено за малки деца. Планираме скоро да се случи! Не на последно място, много си обичаме котките и на стопани с кучета се налага да отказваме. 

Balcanic: е начин на живот и дойде този момент, в който осъзнахме че най-добрият подход да представим този начин на живот е когато сме в близост до природата.  След  дълга година в града и плюс едно бебе, осъзнахме че нещо ни липсва. Онази свобода, която само животът на чист въздух ти предлага. Сладката умора след дълъг ден на физически труд и движение. В моментът, в който ни се отвори възможността да поемем поддръжката и управлението на Бакьово ритрийт център, не се поколебахме. Това е пространството, където нашата визия за аутдор културата ще добие форма. Красиви площи с цветя, билки и зеленчуци, уютно обзаведена вътрешна част, обособено място за събиране край огъня, близост до реката и до гората. Пространство за обучения, йога или просто разпускане сред природата с медитация, планински разходки или любима книга. Къщата е с 5 стаи, просторна зала за йога и външен басейн. За по-студените дни има и сауна. Отскоро имаме и автентична южноамериканска парна баня (Темаскал), която може да се ползва с предварителна уговорка с водещата. 

Ние сме в планината и освен възможност за релакс край  басейна или на реката, можеш да практикуваш йога всеки ден в залата за йога, да караш планинско колело, да се разходаш из близките планини, до Вазовата екопътека над гара Бов, или до хижа Тръстена,  да посетиш град Своге, живописния Лакатник където да хапнеш вкусно, или да се присъединиш към нашето седмично барбекю всяка сряда, събирания край огъня четвъртък вечер, автентичен мексикански ритуал с билки (Темаскал) и тематични вечери. За събитията следи програмата на Ритрийт Центъра на страничката ни в Инстаграм. 

До нас можеш да стигнеш с кола, колело или с влак до гара Реброво, която е на 15 минутки с кола от нас. От гарата ще те вземем ние с предварителна угоровка.

Центърът се намира между София и Своге, в красивото Искърско дефиле. 

Можеш да резервираш стая за уикенд (петък – неделя) или през седмицата (от понеделник до петък). Минималният престой е 2 нощувки. Резервацията се случва по телефона. Ако не ти вдигнем веднага, това е защото на места обхватът се губи. Ще ти върнем обаждането при първа възможост или пробвай по Viber/ WhatsApp. 

Разполагаме с 5 стаи на разположение с общ капацитет 15 души. За по-подробно описание на всяка стая с цена, виж по-долу. 

В къщата ни няма обхват на телефона, което я прави перфектното място за тотален релакс. Отскоро имаме интернет връзка, но тя е нестабилна и не става за сериозна работа. Достатъчна е за имейли/ зуум колове и базисна комуникация с външния свят.

Стая #1

Стая 1 разполага с едно двойно легло. Подходяща е за двойка или приятели.

Цената е 110 лв/ ден през уикенда за двойно настаняване и брънч. И 55лв./ ден  през седмицата с опция за допълнителен брънч срещу 10 лв. / човек.

За единично настаняване цената е 90 лв/ ден през уикенда и 45 лв/ ден през седмицата. *

* Мининален престой 2 нощувки.

Стая #2

Стая 2 е заета за сезон ’21 🙂

Стая #3

Стая 3 разполага с едно двойно легло и едно единично легло. Има просторна тераса и баня. 

Подходяща е за 2-ма или 3-ма приятели или роднини.

Цената е 135 лв/ ден през уикенда за двойно или тройно настаняване с включен брънч. И 70лв./ ден  през седмицата с опция за допълнителен брънч срещу 10 лв. на човек. *

* Мининален престой 2 нощувки.

Стая #4

Стая 4 разполага с едно двойно легло и едно единично легло. Има просторна тераса и баня. 

Подходяща е за 2-ма или 3-ма приятели.

Цената е 135 лв/ ден през уикенда за двойно или тройно настаняване с включен брънч. И 70лв./ ден  през седмицата с опция за допълнителен брънч срещу 10 лв. на човек. *

* Мининален престой 2 нощувки.

Стая #5

Стая 5 разполага с едно двойно легло и две единични легла. Към стаята има тераса с гледка и баня.

Подходяща е за 3-ма или 4-ма приятели.

Цената е 150 лв/ ден през уикенда за двойно или тройно настаняване с включен брънч. И 80лв./ ден  през седмицата с опция за допълнителен брънч срещу 10 лв. на човек. *

* Мининален престой 2 нощувки.

За резервации или запитвания:

Телефон / viber/ WhatsApp 

Лаура 0889 771 220

Асен 0884 32 66 77

Тъй като няма обхват в къщата, ако не вдигаме пробвайте по Viber или WhatsApp.